WORKSHOPS

pijl_edited_edited.png

Mindgrow Care

Werk jij in/voor een zorginstelling en draaien jullie onregelmatige diensten? Dan is de workshop Mindgrow Care iets voor jullie!

Speciaal voor zorginstellingen die te maken hebben met onregelmatige (nacht/slaap)diensten is deze workshop ontwikkelt, gericht op het meer inzicht krijgen in je eigen bioritme, hoe meer energie te verkrijgen, stress te verminderen en meer focus te hebben op goed slapen. De bewustwording van je eigen inbreng in hoeveel energie je hebt, door meer te kijken naar voeding, beweging & ontspanning (waaronder slaap) staat hier centraal bij. Daarnaast pakken we een stuk mindset en communicatie erbij, waardoor het communiceren onderling in teamverband, op 
MT niveau, maar ook binnen je eigen sociale leven een stuk makkelijker zal verlopen (=vermindering van stress = meer energie).

Graag denk ik daarnaast mee hoe het personeelsbeleid nóg beter vorm te kunnen geven en neem ik jullie allen graag mee in meer bewustwording en inzicht in jezelf.

Je zult versteld staan wat voor invloed dit kan hebben binnen je organisatie!

 
Of
 

Mindgrow Energy

Combi vitaliteit, mindset, positieve psychologie.
 

De workshop Mindgrow Energy is een workshop waarbij je een combinatie tussen vitaliteit, mindset en de positieve psychologie gaat ervaren. Waar sta jij zelf in je energieniveau? Hoe denk jij over mindset en wat weet je er al van? In deze workshop leer je de basis over de fixed (vaste) en de growth (groei) mindset vanuit de gedachte van de grondlegger hiervan, Carol Dweck. Daarnaast neem ik je mee in de wereld van De Leeruitdaging (leerkuil) van James Nottingham. Je ervaart hier hoe je vanuit een concept in een cognitief conflict kan komen en hoe vanuit betekenisgeving (en reflectie) het zogenaamde ‘Eureka’ gevoel te krijgen.

Je krijgt daarnaast praktische handvatten hoe dit zelf over te kunnen brengen naar anderen. Gekoppeld hierin pakken we een stuk positieve psychologie mee, om te laten zien dat door een bewuste positieve manier van communiceren, mensen direct ook beter gaan presteren.

 

Interesse in deze workshop en/of wil je meer informatie? Neem dan contact op!
 

Heb je specifiekere wensen voor een training/workshop of andere vragen, stel ze vooral!

Elke training kan aangepast worden naar de behoefte en wens van de deelnemer(s).

Energiek Ouderschap

Zowel te verkrijgen als te versturen document

( –doe-het-zelf-box) als workshop op locatie.
 

Voel jij je soms ook zo’n –ik zie allemaal perfecte ouders om me heen en ik ben dat niet-ouder? Join the club!

Met Energiek Ouderschap besef je dat we allemaal tegen hetzelfde aanlopen. Perfect zijn is je eigen maatstaaf, dit doe je jezelf aan. Het is gericht op het vergroten van je energieniveau en gericht op meer (oprechte) aandacht en communicatie met zowel je kind als anderen. Daarnaast bewustwording van het feit dat elke ouder ook momenten voor zichzelf nodig heeft en hoe deze goed voor jezelf in te richten. Succes gegarandeerd voor zowel jou als je kind. Dit is een perfecte workshop om bijvoorbeeld te organiseren voor de ouders van leerlingen binnen je school, een cadeautje voor je werknemers (en jezelf!) en past binnen alle organisaties die werken met ouders.

 

De online te versturen Doe-het-zelf-box-Energiek Ouderschap is te bestellen voor 14,95 als je hem individueel gebruikt. Wil je hem delen binnen je organisatie, dan betaal je 49,95.

Voor een workshop op locatie, neem contact op!

Of
 
 

AANVRAAG Workshops

arrow&v
arrow&v

Bedankt, we nemen zo snel mogelijk contact met u op!