Vloerankersessie

Heb jij een familieopstelling gedaan en wil je (nog) meer diepgang  en inzichten krijgen om tot die primaire (helende) emoties te komen? Dan is een vloerankersessie een zeer goed vervolg.

Een vloerankersessie heb je, net als een familieopstelling, individueel. Deze sessie van ongeveer 90 minuten schrijf ik mee wat er gezegd en gedaan wordt, zodat je dit later terug kunt lezen.

 

We werken met witte A4 papieren en jij start met het schrijven van je naam hierop. Dit blaadje leg je ergens in de ruimte, waarvan jij denkt dat dit een goede plek is. Vanuit daar ga je aangeven wat er in je opkomt. Welke gedachten en welke gevoelens. Vanuit daar komt er telkens een ander woord of zin die ik je op laat schrijven en neer laat leggen in de ruimte.

Tijdens de sessie ervaar je waarschijnlijk emoties, gevoelens die je soms liever wegstopt en erken je waar het probleem zit. Vanuit daar worden de gevoelens prettiger en kan je terugkomen op de plek van heftigere emotie en merken dat je hier niet diezelfde emotie meer voelt. Loslaten is ook hier de kern.

 

Met nieuwe inzichten en praktische handvatten en vaak een  opgelucht en 'licht' gevoel sluiten we deze sessie af.

Ben jij klaar om jezelf nog meer te ontmoeten? Ik ontmoet je graag voor deze sessie.


Een vloerankersessie duurt ongeveer  90 minuten en de investering is 175 euro.

Familie kei 8.jpg
 
 
 
 

AANVRAAG vloerankersessie

arrow&v

Bedankt, we nemen zo snel mogelijk contact met u op!