top of page

traumahelingsessie

Loop jij tegen jezelf en/of anderen aan? Burn-out? Depressieve gevoelens? Of merk je dat jouw kind er niet lekker bij loopt?

Of wellicht heb je een familieopstelling sessie bij mij gedaan en wil je (nog) meer diepgang  en inzichten krijgen om tot die primaire (helende) emoties te komen?

Herken jij jezelf in een of meerdere van de volgende zinnen:

 • Ik voel me anders dan anderen

 • Ik heb een burn-out

 • Ik heb een depressie

 • Ik heb een verbroken relatie met een of beide ouders

 • Ik voel me angstig

 • Ik voel me onzeker

 • Ik ben faalangstig

 • Ik heb last van slaapproblemen

 • Ik voel me onrustig

 • Ik probeer mijn emoties uit te schakelen

 • Ik heb fysieke (niet medisch verklaarbare) klachten

 • Ik heb het gevoel alles al geprobeerd te hebben en niets helpt

 

Dan is een traumahelingsessie een zeer goede stap!

Deze sessie is te doen vanaf ongeveer15 jaar!

Een traumahelingsessie heb je, net als een familieopstelling, individueel. In deze sessie van ongeveer 120 minuten gaan we aan de hand van vloerankers jouw helingsproces nog verder verdiepen. Zowel eigen trauma's als die van andere familieleden die jij onbewust hebt overgenomen gaan we verder bekijken en voelen. 

 

Een uitleg over hoe deze sessie in zijn werk gaat:

Je krijgt een A4 papier en jij start met het schrijven van jouw eigen naam hierop. Dit blaadje leg je ergens in de ruimte, waarvan jij denkt dat dit een goede plek is. Hier ga je op staan. Vanuit daar ga je aangeven wat er in je opkomt. Welke gedachten en welke gevoelens. Vanuit daar komt er telkens een ander woord of zin die ik je op laat schrijven en neer laat leggen in de ruimte. Tijdens deze sessie ben je trauma's aan het helen, verwerk je ze en krijg je nieuwe positieve energie. Je zult je een ander mens gaan voelen!

Tijdens de sessie ervaar je waarschijnlijk emoties, gevoelens die je soms liever wegstopt en erken je waar het probleem zit. Vanuit daar worden de gevoelens zachter en rustiger en kan je terugkomen op de plek van waar je heftigere emoties hebt gevoeld en merken dat je hier niet diezelfde  (traumatische) emotie meer voelt. Erkenning, acceptatie en loslaten is ook hier de kern.

 

Met nieuwe inzichten, praktische handvatten en een geheeld gevoel sluiten we deze sessie af.

Ben jij klaar om jezelf te ontmoeten? Trauma's van zowel jezelf als andere familieleden achter je te laten? De nieuwe, energieke jij eindelijk te gaan ontdekken en ervaren?

Ik ontmoet je graag voor deze sessie! 

Deze sessie is direct te boeken, zonder een matchcall.

Een traumahelingsessie duurt ongeveer 120 minuten De investering hiervoor in jezelf is 299 euro. (excl. btw). Betaling in termijnen is mogelijk, vraag hier vrijblijvend naar.

Wil jij een lifechanging traject aangaan? Lees dan de pagina van 'The Real ME' alles over het jaar- of halfjaar traject!

 

Plan direct een matchcall om te kijken of wij met elkaar gaan werken. Ik vertel je graag tijdens deze call wat de investering is voor dit uitgebreide en lifechanging traject.

Plannen maar!

Wil jij alvast meer lezen over familieopstellingen? 

Ik schrijf elke maand als 'Expert Familieopstellingen' een blog over dit onderwerp voor de website van Wendyonline.nl.

Vindt mijn blogs onder het kopje 'Experts'.

Daarnaast heb ik een eigen podcast op Spotify: The Real ME door Eva Walgemoet. Volg deze podcast en zet het wekkertje, dan mis je geen aflevering!

Wil jij meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Neem dan vooral contact op en plan een GRATIS matchcall in!

Familie kei 8.jpg
Care
Energy
Energiek Ouderschap
Formulier

AANVRAAG traumahelingsessie

Bedankt, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

bottom of page