SPORT & WORKOUTS

Lekker buiten sporten en met nieuwe energie opstaan!

FUllbody Workout

Wil jij laagdrempelig (weer) kunnen starten met sporten in groepsverband? Dan is de Fullbody Workout iets voor jou!

Een training van 45 minuten, waarbij het hele lichaam getraind wordt en daarnaast je al snel conditie opbouwt. Het is een training waarbij we de combinatie maken tussen conditieverbetering en spierversteviging.
 

De groep is erg divers, van starters tot aan gevorderden. Het fijne is dat iedereen, op welk startniveau dan ook mee kan doen. Je bent altijd op je eigen niveau aan het werk.
 

Wanneer en waar?

Elke dinsdag en donderdag van 19:00-19:45 uur aan de Van Rensselaerweg 2 in Spankeren, naast het kanaal.

Kosten

De kosten zijn 7,50 per losse les (betaling via tikkie) óf je kunt een strippenkaart aanschaffen voor 65,- voor 10 lessen (6 maanden geldig). Kom je 2x in de week, dan betaal je de 2e keer maar de helft! Je wordt op de hoogte gesteld als de strippenkaart vol is, dus je hoeft zelf nergens aan te denken of mee te nemen.

Aanmelden en meedoen?

Meld je aan via het contactformulier en ik zie je dinsdag en/of donderdag 19:00 uur!

GRATIS PROEFLES!

 

Kids workout

Wil jij met je groep kinderen/jongeren lekker 30-45 minuten bewegen zonder moeilijke gewichten waar plezier en bewegen voorop staat?
 

Dan is de Kids Workout iets voor jullie!
 

In deze kids workout gaan we allerlei oefeningen doen om lekker fit te worden en je energie kwijt te kunnen. We zijn met ons hele lichaam bezig en zorgen voor een ontspanningsmoment aan het eind, om weer in alle rust af te sluiten.


Geschikt voor BSO’s, scholen, jeugdinstellingen en wie er maar met groepen kinderen werkt.


Lijkt het jou leuk als begeleider om met je groep een kids workout te doen, neem dan contact op via het contactformulier

 
 

WIL je meer weten neem dan contact op!