SPORT & WORKOUTS

Lekker buiten sporten en met nieuwe energie opstaan!

pijl.png
pijl_edited.png

FUllbody Workout

Wil jij laagdrempelig (weer) kunnen starten met sporten in groepsverband? Lees dan vooral verder!

Op dinsdag kan je bij Mindgrow Coaching & Training terecht voor een Fullbody Workout. Dit is een training van 45 minuten, waarbij het hele lichaam getraind wordt en daarnaast je al snel conditie opbouwt. Het is een training waarbij we de combinatie maken tussen conditieverbetering en spierversteviging, met de nadruk meer op de spierversteviging. Je boekt snel resultaat!

 

Op de donderdag kan je bij Mindgrow Coaching & Training terecht voor een HIIT (High Intensity Interval Training) Workout. Dit is een training van 30 minuten, waarbij de nadruk ligt op een hoge intensiteit, dus een hoge hartslag. Je zult veel oefeningen doen zoals bij de Fullbody Workout, alleen hier is de combinatie met conditiewerk een belangrijke. Ik zorg dat jouw hartslag hoog blijft, waardoor je zelfs tot 3 uur na de training, jouw lichaam nog aan het doorwerken is (hartslag blijft in die tijd wat hoger liggen). Een korte maar krachtige training dus! 

 

De lessen worden buiten gegeven, weer of geen weer. Je kunt dus altijd lekker door blijven trainen!
 

De groep is heel divers, van starters tot aan gevorderden. Het fijne is dat iedereen, op welk startniveau dan ook mee kan doen. Je bent altijd op je eigen niveau aan het werk.
 

Wanneer en waar?

Dinsdag van 19:00-19:45 uur

Donderdag 19:00-19:30 uur

Locatie: Van Rensselaerweg 2 in Spankeren, naast het kanaal.

Kosten

Een proefles is gratis!

Je kunt daarna een strippenkaart aanschaffen voor 65,- voor 10 lessen. Kom je 2x in de week, dan betaal je de 2e keer maar de helft! Je mag samen doen met een ander met de strippenkaart. Je wordt op de hoogte gesteld als de strippenkaart vol is, dus je hoeft zelf nergens aan te denken of mee te nemen.

Aanmelden en meedoen?

Meld je aan via het contactformulier en ik zie je dinsdag en/of donderdag 19:00 uur!

GRATIS PROEFLES!

Fullbody.jpg
 

Kids workout

image0.png

Wil jij met je groep kinderen/jongeren lekker 30-45 minuten bewegen zonder moeilijke gewichten waar plezier en bewegen voorop staat?
 

Dan is de Kids Workout iets voor jullie!
 

In deze kids workout gaan we allerlei oefeningen doen om lekker fit te worden en je energie kwijt te kunnen. We zijn met ons hele lichaam bezig en zorgen voor een ontspanningsmoment aan het eind, om weer in alle rust af te sluiten.


Geschikt voor BSO’s, scholen, jeugdinstellingen en wie er maar met groepen kinderen werkt.


Lijkt het jou leuk als begeleider om met je groep een kids workout te doen, neem dan contact op via het contactformulier

 
 

WIL je meer weten neem dan contact op!