top of page

Over mij

Lees hier wie ik ben en wat mijn missie is.

IYF_Eva_23.jpg

OVER MIJ

Ik ben Eva Walgemoet, trotse moeder van twee dochters van 15 en 13 jaar. Na de middelbare school ben ik gestart op de HEAO, in het bedrijfsleven terecht gekomen, maar uiteindelijk op de plek gekomen waar mijn hart ligt, het coachen van kinderen en volwassenen. Ik heb 14 jaar in het speciaal onderwijs voor de klas gestaan en gewerkt met kinderen met verschillende diagnoses (zoals bijvoorbeeld ADHD, Autistisch spectrum stoornissen, HSP, met name gericht op moeilijk verstaanbaar gedrag). Dit variërend van de kleuterklas tot aan de examenklassen van het VMBO. Het mooist vind ik om ‘het gedrag achter het gedrag’ te vinden. Het gedrag wat voor anderen ‘moeilijk verstaanbaar’ is, vind ik juist enorm interessant, zowel bij kinderen als volwassenen. Wat maakt dat iemand bepaald gedrag laat zien en hoe kunnen we handvatten geven om jezelf te kunnen en durven laten zien?

EN VERDER...

Ik wilde uiteindelijk nog meer met het pedagogische stuk en de groepsdynamiek aan de slag kunnen en ben gaan werken als onderwijscoach (gedragsspecialist) aan de slag ben gegaan (en nog steeds met veel plezier doe). Om leerkrachten, intern begeleiders, directie en gehele teams mee te nemen in de reis rondom gedrag vind ik fantastisch. Soms met kleine handvatten al grote resultaten. Anders kijken, begrijpen en erkennen hierin zeer belangrijk.

Vanuit deze setting wilde ik nog meer dan alleen dat, nog meer grip kunnen krijgen op de groepsdynamieken, niet alleen binnen het onderwijs, maar ook binnen andere organisaties en teams.

Vandaar dat ik ben gestart met Mindgrow Coaching & Training. Het stuk Mindset vind ik zo interessant en daar zie ik zulke mooie resultaten in, dat ik deze uitvergroot heb en hierin trainingsdagen aanbied. Hoe mooi om teams te zien groeien, eerst vanuit zichzelf (waar sta ik), en daarna gericht op de werkvloer (en daarnaast ook in je privé setting). Ik ben me daarnaast meer gaan richten en verdiepen op systemisch werken, zowel gericht op familieopstellingen als groepsopstellingen.Rondom de groepsdynamiek bestaan er mooie methodes, maar vaak miste ik net de diepgang hierin en de goede manieren van feedback geven op de nieuw ontstane situatie. Hierdoor ben ik op zoek gegaan naar die diepgang en heb: GroepsHart –Systemisch werken & Mindset- ontwikkelt. Hiermee kan ik zelf, maar ook jullie meenemen in hoe makkelijk het kan zijn om interne processen, extern te krijgen en hierop goed te kunnen reageren. De groepsdynamiek verbetert direct en je kunt de GroepsHart set daarna verder inzetten om verder te groeien met de groep en de positieve vibe erin te houden.

 

Naast de groepsdynamiek is het familiesysteem waar je uit komt ook enorm van invloed in wie jij bent! Middels een familieopstelling met behulp van houten poppetjes geef ik je veel duidelijkheid in waar (soms onbewuste) patronen vandaan komen en nog belangrijker, wat je hiermee kan doen om deze cirkel van doorgeven aan elkaar kan doorbreken. Weer jouw eigen leven gaan leiden op jouw manier is een belangrijke missie van mij!

 

Zelf heb ik enorm veel heling gevonden door het systemisch werken en familieopstellingen. 

The Real ME trajecten zijn vanuit daar ontstaan.

 

Wil je meer informatie over de verschillende  trainingen en/of coaching? Neem dan contact op!

bottom of page