Over mij

Lees hier wie ik ben en wat mijn missie is.

WhatsApp Image 2020-07-20 at 16.19.34.jp

OVER MIJ

Ik ben Eva Walgemoet, moeder van twee dochters van 13 en 11 jaar en getrouwd met Vincent. Na de middelbare school ben ik gestart op de HEAO, in het bedrijfsleven terecht gekomen, maar uiteindelijk op de plek gekomen waar mijn hart ligt, het coachen van kinderen en volwassenen. Ik heb 14 jaar in het speciaal onderwijs voor de klas gestaan en gewerkt met kinderen met verschillende diagnoses (zoals bijvoorbeeld ADHD, Autistisch spectrum stoornissen, HSP, met name gericht op moeilijk verstaanbaar gedrag). Dit variërend van de kleuterklas tot aan de examenklassen van het VMBO. Het mooist vind ik om ‘het gedrag achter het gedrag’ te vinden. Het gedrag wat voor anderen ‘moeilijk verstaanbaar’ is, vind ik juist enorm interessant. Wat maakt dat iemand dit (ongewenste/ongepaste) gedrag laat zien en hoe kunnen we handvatten geven om jezelf te kunnen en durven laten zien?

EN VERDER...

Ik wilde uiteindelijk nog meer met het pedagogische stuk en de groepsdynamiek aan de slag kunnen en ben gaan werken bij het SWV PassendWijs, waar ik als onderwijscoach aan de slag ben gegaan (en nog steeds met veel plezier doe). Om leerkrachten, intern begeleiders, directie en gehele teams mee te nemen in de reis rondom gedrag vind ik fantastisch. Soms met kleine handvatten al grote resultaten. Anders kijken, begrijpen en erkennen hierin zeer belangrijk.

Vanuit deze setting wilde ik nog meer dan alleen dat, nog meer grip kunnen krijgen op de groepsdynamieken, niet alleen binnen het onderwijs, maar ook binnen andere organisaties en teams.

Vandaar dat ik ben gestart met Mindgrow Coaching & Training. Het stuk Mindset vind ik zo interessant en daar zie ik zulke mooie resultaten in, dat ik deze uitvergroot heb en hierin trainingsdagen aanbied. Hoe mooi om teams te zien groeien, eerst vanuit zichzelf (waar sta ik), en daarna gericht op de werkvloer (en daarnaast ook in je privé setting).Rondom de groepsdynamiek bestaan er mooie methodes, maar vaak miste ik net de diepgang hierin en de goede manieren van feedback geven op de nieuw ontstane situatie. Hierdoor ben ik op zoek gegaan naar die diepgang en heb: GroepsHart –Systemisch werken & Mindset- ontwikkelt. Hiermee kan ik zelf, maar ook jullie meenemen in hoe makkelijk het kan zijn om interne processen, extern te krijgen en hierop goed te kunnen reageren. De groepsdynamiek verbetert direct en je kunt de GroepsHart set daarna verder inzetten om verder te groeien met de groep en de positieve vibe erin te houden.
 

Naast mijn vaste baan en de coaching vanuit Mindgrow geef ik ook nog sportlessen, waaronder HIIT (High Intensity Interval Training) en Cycling (Spinning) waar ik enorm veel energie van krijg! Dit doe ik voornamelijk bij Indoor Action in Arnhem. Vanuit mijn eigen energie geef ik ook workshops rondom vitaliteit, vaak gecombineerd met een stukje mindset. Waar sta je? Hoe sta je erbij? Wat wil je bereiken? Hoe slaap je en hoeveel stress ervaar je (of juist niet!)? In een workshop neem ik je mee in de wereld van de vitaliteit en geef ik je tools en handvatten om te zorgen dat je jezelf (nog) beter leert kennen, je leert waar je grenzen liggen en hoe je kan zorgen dat je je energieker voelt. Stressvermindering en slaapverbetering horen daar zeker ook in thuis (Voeding, beweging en ontspanning). Daarnaast gaan we op zoek en leer ik je de verschillen tussen een fixed (vaste) en een growth (groei) mindset.
 

Wil je meer informatie over de verschillende workshops, trainingen en/of coaching? Neem dan contact op.