top of page

oRGANISATIE OPSTELLING

Met nieuwe energie en inzichten fijn werken binnen jouw team & organisatie!

Organisatie/team opstelling

Wil jij met jouw team aan de slag? Lopen er zaken niet soepel, wellicht een niet open cultuur, roddels onderling, werkplekken die een doorloop hebben? Lees dan vooral verder!

Werk jij of heb jij een organisatie/bedrijf/team waarbij je zou willen dat het makkelijker en energieker zou lopen dan het nu doet?

Net als je bij een familieopstelling te maken hebt met een familiegeweten, heb je binnen een organisatie te maken met een organisatiegeweten: iedereen heeft recht op een plek binnen dat systeem, je hebt te maken met een rangorde t.o.v. elkaar en nog veel meer. Zie jouw organisatie als een organisme, het leeft! Vol met allemaal personen die weer hun eigen familiesysteem meenemen.

Loopt daar iets niet lekker? Klopt de plek waar iemand staat niet met hoe het organogram eruit ziet? Is er niet op een goede manier afscheid genomen van iemand? Dan kan dit enorm veel invloed hebben op het organisatiesysteem.

Met de inzet van systemisch werken (vanuit de GroepsHart trainingen) kom ik met jouw team samenwerken. Ik ga jullie samen inzicht geven in hoe jullie eigen familiesysteem eruit ziet (en dit kan geheel anoniem van elkaar) en hoe zaken doorwerken binnen jullie team en organisatie. Op een veilige manier gaan we aan de slag met een team/organisatie opstelling, met behulp van materialen/poppetjes. Zo zien we al snel waar aan gewerkt kan worden om jullie team een positieve boost te geven (vaak zijn hier maar kleine veranderingen voor nodig en dienen die zich zelf aan op dat moment).

Zitten er zaken rondom 'verkeerd afscheid nemen'? Ook al zijn de betreffende mensen niet meer aanwezig binnen de organisatie, ik help jullie op een 'waardige' manier alsnog op een juiste manier afscheid te nemen van deze persoon/personen om deze werkplek weer 'neutraal' te maken, zodat de volgende op die werkplek weer een goede start kan maken.

Dit alles kan zowel live op locatie als online met jouw gehele team. 

Interesse om met jouw team aan de slag te gaan? Neem dan eens contact op voor een GRATIS kennismakingsgesprek! 

 

iEva_Walgemoet44.jpg
Fullbody Workout
7D62B61BF6E347918D9E57AA26F979B8_edited.jpg
Kids Workout
Formulier
bottom of page