top of page

Opleiding Familieopstellingen:

De familiekeien

Een 5-daagse opleiding waarin jij op een unieke en eigen wijze leert om familieopstellingen te kunnen doen met behulp van houten poppetjes

Opleiding familieopstellingen:

de familiekeien

Ben jij geïnteresseerd in systemisch werken en familieopstellingen en zou je dit graag zelf in willen zetten en kunnen gebruiken? Lees dan vooral verder!

Vanaf september 2023 zal de 5-daagse opleiding Familieopstellingen: De Familiekeien gaan starten!

In deze opleiding ga ik jou meenemen in mijn unieke en eigen wijze van het doen van familieopstellingen, met behulp van houten poppetjes.

Een aantal jaren ben ik bezig geweest met een passende manier te vinden om de gasten die ik in mijn praktijk ontvang, zoveel mogelijk inzichten en geheeld de deur uit te laten gaan. Van een korte sessie met poppetjes is dit uitgegroeid tot een sessie van een dagdeel. En wat komen de gasten met een goed gevoel uit de sessie: 'Er is een last van mijn schouders gevallen', 'Ik heb dingen nog nooit eerder zo kunnen bekijken' en ga zo maar door.

 

In plaats van deze manier van werken voor mezelf te houden en hier blogs over te schrijven voor www.wendyonline.nl, is de tijd nu gekomen om deze kennis met jou te delen: samen maken we de wereld een beetje mooier en makkelijker!

 

Een familieopstelling is voor iedereen een aanrader; iedereen krijgt er nieuwe inzichten door en leert patronen die vaak vanuit de generaties boven jou komen, te doorbreken.

 

Je leert in deze 5-daagse opleiding met behulp van houten poppetjes en de metafoor 'De Familiekeien' die ik gebruik, familieopstellingen eigen te maken. Uiteraard gaan we ook met jouw eigen systeem aan de slag. Dit is de basis van waaruit jij anderen kunt gaan helpen. Vaak kan jij met 1 sessie jouw gast al een heel eind op weg helpen en soms is dit direct de key!

Sta jij inmiddels op 'aan' en zou je graag de opleiding willen starten in september? 

Meld je dan direct aan voor de info avond van woensdag 7 juni a.s. van 19:00-21:00 uur aan de Harderwijkerweg 102 in Dieren (kleine kapel). Je kunt deze info avond ook online bijwonen (live natuurlijk veel leuker!).

Hypnotherapeut Iris de Heer van Iris Hypnotherapie in Brummen, waar ik mee samenwerk binnen de jaar en 6 maanden trajecten, zal ook aanwezig zijn deze avond en ons meenemen in ons onderbewustzijn.

De opleidingsdata zijn:

Vrijdag 29 en zaterdag 30 september 2023 

Vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober 2023

Vrijdag 24 november 2023 

De kosten voor deze opleiding van 3 maanden zijn 2495 euro (excl. btw).

(Betaling in 3 termijnen is mogelijk! Deze worden dan voor elk lesweekend gefactureerd en moeten betaald zijn op de lesdag. Deze optie kost je 50 euro administratiekosten).

 

De opleidingskosten kan je snel terugverdienen als je familieopstelling sessies gaat doen. Een mooie investering!

Ben jij er al uit en wil je verzekerd zijn van een plekje (plek voor maximaal 12 personen), meld je dan direct aan!

 Eva_Walgemoet44.jpg
foto opleiding.PNG
Fullbody Workout
Formulier
bottom of page