MINDSET TRAINING voor kids

Let your mind grow

mindset training voor kids

Soms ervaar je als ouder(s) of als leerkracht/begeleider dat een kind niet lekker in zijn/haar vel zit, zich angstig voelt, onzeker is, gepest wordt, last van faalangst heeft en/of andere gevoelens waar hij/zij zich niet prettig bij voelt. In een klassensituatie kan het soms lastig zijn om zonder extra ondersteuning de dag samen goed af te sluiten. Hierbij kan het kind (en jij als ouder/leerkracht/begeleider) best wat extra ondersteuning gebruiken.

De Mindset Training voor kids (en jongeren) is geschikt voor kinderen van 6-16 jaar. In 3 sessies van een uur gaan we aan de slag rondom mindset. Weer openstaan voor ontwikkeling en groei. Niet meer bang om te falen en/of fouten te maken en het 'ik kan het niet' achter je te laten. 

Deze Mindset Training kost 249,00 euro (excl. btw) voor 3 sessies.

 

En...ik wil je graag meegeven dat de manier hoe jij in het leven staat en hoe jij binnen jouw familiesysteem staat, ook enorme invloed heeft op jouw kind(eren). Regelmatig adviseer ik ouders om niet met het kind aan de slag te gaan, maar zelf een familieopstelling te doen. Je geeft als ouders (vaak onbewust) bepaalde patronen door aan je kinderen. Heb jij daarnaast moeite met bijvoorbeeld je opvoeding en sta jij daardoor op een andere plek binnen jouw familiesysteem, dan zal jouw kind hier ook 'last' van kunnen ervaren. Ga jij als ouder hiermee aan de slag, dan kan het heel goed dat de zorg rondom jouw kind (bijvoorbeeld faalangst of andere angsten, onverklaarbaar gedrag en meer) verdwijnt. Wil je hier meer over weten, neem dan eens een kijkje onder het kopje 'familieopstelling'. 
 

Wil je meer weten wat Mindgrow Coaching & Training voor jou kan betekenen? Neem dan contact op! Heb je specifiekere wensen voor een training of andere vragen, stel deze vooral!
 

Elke training kan aangepast worden naar de behoefte en wens van de deelnemer(s).

WhatsApp Image 2021-02-03 at 10.29.07.jpeg

inspiratie

faye en hart.jpg
 

AANVRAAG mindset training voor kids

arrow&v

Bedankt, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!