top of page
MindGrow_logowebgroot[1].jpg
IYF_Eva_46.jpg

Het onstaan

Met Mindgrow Coaching & Training geef ik sinds oktober 2019 verschillende trainingen/workshops en coaching, zowel voor gehele teams als individuen. Deze zijn met name gericht op systemisch werken en familieopstellingen.

 

Het geeft me enorm veel energie om te zien hoe jullie verder groeien en ontwikkelen, zowel persoonlijk als op de werkvloer.
 

Doordat ik nog dagelijks op de werkvloer binnen onderwijs- en vitaliteitsland sta, volg ik de nieuwste ontwikkelingen en wetenschappelijke inzichten en pas hier mijn training en coaching op aan.
 

Ben jij zelf of met je groep/team op zoek naar verdere groei en ontwikkeling, wil je praktische inzichten krijgen in jouw eigen familiesysteem om zo oude en soms onbewuste patronen te kunnen doorebreken, meer leren over mindset en dit in kunnen zetten binnen je persoonlijke setting op de werkvloer? Wil je binnen een groepssetting de groepsdynamiek verstevigen, positiever krijgen en samen verder kunnen bouwen? Wil jij zelf met meer energie in het leven staan en weten welke tools je nodig hebt om energieker te kunnen leven? 
 

Wil jij jouw kind en/of leerling meer leren om vanuit een 'growth'(groei) mindset te kunnen denken en zo (faal)angst en stagnerende ontwikkeling achter zich te kunnen laten?


Neem dan vooral contact op!

bottom of page