MindGrow_logowebgroot[1].jpg
WhatsApp Image 2020-07-24 at 19.12.12.jp

Het onstaan

Met Mindgrow Coaching & Training geef ik sinds oktober 2019 verschillende trainingen/workshops en coaching, zowel voor gehele teams als individuen. Het geeft me enorm veel energie om te zien hoe jullie verder groeien en ontwikkelen, zowel persoonlijk als op de werkvloer.
 

Doordat ik nog dagelijks op de werkvloer binnen onderwijs- en vitaliteitsland sta, volg ik de nieuwste ontwikkelingen en wetenschappelijke inzichten en pas hier mijn training en coaching op aan.
 

Ben jij zelf of met je groep/team op zoek naar verdere groei en ontwikkeling, wil je meer leren rondom mindset en dit in kunnen zetten binnen je persoonlijke setting en dit ook op de werkvloer in kunnen zetten? Wil je binnen een groepssetting de groepsdynamiek verstevigen, positiever krijgen en samen verder kunnen bouwen? Wil jij zelf met meer energie in het leven staan en weten welke tools je nodig hebt rondom voeding, beweging en ontspanning in de breedste zin de woorden? Wil jij ouders en jezelf (nog) meer kunnen laten genieten van hun kind(eren) en ook nog tijd en energie voor jezelf over houden?

Zoek jij binnen een schoolse setting of in een andere situatie een (kinder)coach die het kind kan begeleiden rondom (moeilijk verstaanbaar) gedrag? Dan zit je hier op de goede plek!


Meer weten? Neem dan vooral contact op!