Logo GroepsHart jpg.jpg

GROEPSHART

In de GroepsHart Basis Trainingsdag krijg jij direct handvatten om te werken met de GroepsHart set en hoe hiermee een groepsopstelling te kunnen maken binnen een kleine of grotere groep. Doel is om de groepsdynamiek te versterken en verbeteren, waardoor je weer balans en een positieve vibe in de groep krijgt en daaraan gekoppeld er weer meer ontwikkeling en groei zal zijn. Met behulp van de houten materialen (handgeschilderd en specifiek gemaakt voor GroepsHart), krijg je inzicht in de processen die zich intern afspelen en maak je deze eenvoudig extern zichtbaar, waardoor je hier direct op in kan spelen. Dit kan zowel ingezet worden voor kinderen als volwassenen. Bij kinderen kun je denken aan situaties zoals: pesten, ruzies, groepsdruk, angsten, maar kan je het ook juist inzetten om vriendschappen nog meer in beeld te brengen en te versterken.

Bij volwassenen kan je denken aan een onveilige sfeer op de werkvloer, irritaties onderling, (te) weinig vertrouwen en bijvoorbeeld samenwerkingen die stroef verlopen, maar anderzijds kan GroepsHart hierbij ook ingezet worden om juist het vertrouwen en de onderlinge verhoudingen te laten zien en nog meer versterken (elkaar laten zien hoe je bouwt op elkaar en positieve feedback kan geven).

Door de inzet van de GroepsHart houten materialen, en niet jezelf en anderen ergens in een ruimte te hoeven neerzetten, maakt het werken met de groepsopstelling van GroepsHart het makkelijker en prettiger om situaties duidelijk zichtbaar te maken.

Om direct te kunnen handelen tijdens de groepsopstelling, krijg je tijdens de training praktische tools en inzichten mee hoe op een goede en prettige manier feedback te kunnen geven en de juiste vragen te kunnen stellen. Hierbij maken we gebruik van de inzichten vanuit een growth (groei) mindset die erom bekend staan te willen stimuleren tot groei en ontwikkeling. 

Aan het eind van deze dag ben je in staat om groeps- en organisatieopstellingen te doen met behulp van de poppetjes en kleurenschijven, zowel binnen groepen kinderen als volwassenen. Je kunt invloed uitoefenen op de groepsdynamiek (zowel bij een verstoorde dynamiek als om een extra positieve ‘boost’ te geven). 
Dit is een basistraining, je bent hierna niet bevoegd om anderen GroepsHart -Systemisch werken & Mindset- aan te leren, wel om dit in te kunnen zetten.

Voor de GroepsHart Basis Training ontvang je 8,75 SKJ punten!

Bij de GroepsHart Verdiepings Trainingsdag gaan we nog dieper in op wat het systemisch werken inhoudt, en hoe de GroepsHart set op nog meer manieren in te zetten. Ook het stuk communicatie vanuit een growth mindset en hoe de juiste vragen te stellen diepen we verder uit. Op deze dag neem je jouw eigen GroepsHart set weer mee.

Voor de GroepsHart Verdiepings Training ontvang je 8,75 SKJ punten!

Schrijf je snel in! Volg je beide trainingen, dan heb je in totaal 17,50 SKJ punten behaald!

Wil jij dat ik samen met jouw team aan de slag ga op een team/studiedag? Neem contact op voor de mogelijkheden!

INBEGREPEN IN DEZE TRAININGSDAGen

groepshart renate en eva kleur.jpg

Kosten voor de GroepsHart BasisTrainingsdag zijn

€495,- (excl. btw) p.p.

Kosten voor de GroepsHart

Verdiepings Trainingsdag zijn 

€395,- (excl. btw) p.p.

 

De trainingslocatie is in een pittoreske, monumentale kapel aan de

Harderwijkerweg 102 in Dieren.

· Koffie, thee, drankjes & lekkers

· Een heerlijk verzorgde lunch

· De complete GroepsHart set (Basis)

· Een praktische GroepsHart handleiding

· Hét GroepsHart deelname certificaat

 

kapel overzicht fotoshoot.jpg
 

AANVRAAG GROEPSHART

Aankomende trainingsdagen:  

BASIS TRAININGSDAGEN:

Maandag 10 oktober 2022 (VOL!)

Woensdag 26 oktober 2022 (VOL!)

Woensdag 23 november 2022

Woensdag 11 januari 2023

Maandag 6 februari 2023

Woensdag 8 maart 2023

Maandag 3 april 2023

Woensdag 10 mei 2023

Maandag 6 juni 2023

VERDIEPINGS TRAININGSDAGEN:

Woensdag 28 september 2022 (Bijna vol!)

Dinsdag 11 oktober 2022 (VOL!)

Woensdag 16 november 2022 (Bijna vol!)

Maandag 12 december 2022 (Bijna vol!)

Maandag 30 januari 2023

Woensdag 15 februari 2023

Maandag 20 maart 2023

Woensdag 19 april 2023

Maandag 22 mei 2023

Woensdag 21 juni 2023

Neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een teamtraining, hier plannen we een andere datum voor in.

arrow&v

Bedankt, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!