GROEPSHART

In deze trainingsdag krijg jij direct handvatten om te werken met de GroepsHart set en hoe hiermee een groepsopstelling te kunnen maken binnen een kleine of grotere groep. Doel is om de groepsdynamiek te versterken en verbeteren, waardoor je weer balans en een positieve vibe in de groep krijgt en daaraan gekoppeld er weer meer ontwikkeling en groei zal zijn. Met behulp van de houten materialen (handgeschilderd en specifiek gemaakt voor GroepsHart), krijg je inzicht in de processen die zich intern afspelen en maak je deze eenvoudig extern zichtbaar, waardoor je hier direct op in kan spelen. Dit kan zowel ingezet worden voor kinderen als volwassenen. Bij kinderen kun je denken aan situaties zoals: pesten, ruzies, groepsdruk, angsten, maar kan je het ook juist inzetten om vriendschappen nog meer in beeld te brengen en te versterken.

Bij volwassenen kan je denken aan een onveilige sfeer op de werkvloer, irritaties onderling, (te) weinig vertrouwen en bijvoorbeeld samenwerkingen die stroef verlopen, maar anderzijds kan GroepsHart hierbij ook ingezet worden om juist het vertrouwen en de onderlinge verhoudingen te laten zien en nog meer versterken (elkaar laten zien hoe je bouwt op elkaar en positieve feedback kan geven).
 

Door de inzet van de GroepsHart houten materialen, en niet jezelf en anderen ergens in een ruimte te hoeven neerzetten, maakt het werken met de groepsopstelling van GroepsHart het makkelijker en prettiger om situaties duidelijk zichtbaar te maken.

Om direct te kunnen handelen tijdens de groepsopstelling, krijg je tijdens de training praktische tools en inzichten mee hoe op een goede en prettige manier feedback te kunnen geven. Hierbij maken we gebruik van de inzichten vanuit een growth (groei) mindset die erom bekend staan te willen stimuleren tot groei en ontwikkeling. Aan het eind van deze dag heb je een positieve en energieke boost gekregen, waardoor je zin hebt om direct aan de slag te gaan met het geleerde van deze dag!

INBEGREPEN IN DEZE TRAININGSDAG

· Koffie, thee, drankjes & lekkers

· Een verzorgde lunch

· De GroepsHart houten set

· Een praktische GroepsHart handleiding

· Hét GroepsHart deelname certificaat

 

Kosten voor de GroepsHart Trainingsdag zijn €495,- p.p. De trainingslocatie is in een monumentale kapel in Dieren.

 

 

AANVRAAG GROEPSHART

arrow&v

Contact


Vlierhof 29

6951 MJ Dieren


0616135737

mindgrowcoaching@outlook.com


Kvk: 75935554

CRKBO Centraal Register Kort Beroepsonderwijs geregistreerd

© 2020 by Mindgrow. Gecreerd met Wix.com