top of page

GROEPSHART

In de eerste GroepsHart trainingsdag (Basistraining), krijg jij direct handvatten om te werken met de GroepsHart set en hoe hiermee een groepsopstelling te kunnen maken binnen een kleine of grotere groep. Doel is om de groepsdynamiek te versterken en verbeteren, waardoor je weer balans en een positieve vibe in de groep krijgt en daaraan gekoppeld er weer meer ontwikkeling en groei zal zijn. Met behulp van de houten materialen (handgeschilderd en specifiek gemaakt voor GroepsHart), krijg je inzicht in de processen die zich intern afspelen en maak je deze eenvoudig extern zichtbaar, waardoor je hier direct op in kan spelen. Dit kan zowel ingezet worden voor kinderen als volwassenen. Bij kinderen kun je denken aan situaties zoals: pesten, ruzies, groepsdruk, angsten, maar kan je het ook juist inzetten om vriendschappen nog meer in beeld te brengen en te versterken.

Bij volwassenen kan je denken aan een onveilige sfeer op de werkvloer, irritaties onderling, (te) weinig vertrouwen en bijvoorbeeld samenwerkingen die stroef verlopen, maar anderzijds kan GroepsHart hierbij ook ingezet worden om juist het vertrouwen en de onderlinge verhoudingen te laten zien en nog meer versterken (elkaar laten zien hoe je bouwt op elkaar en positieve feedback kan geven).

Door de inzet van de GroepsHart houten materialen, en niet jezelf en anderen ergens in een ruimte te hoeven neerzetten, maakt het werken met de groepsopstelling van GroepsHart het makkelijker en prettiger om situaties duidelijk zichtbaar te maken.

Om direct te kunnen handelen tijdens de groepsopstelling, krijg je tijdens de training praktische tools en inzichten mee hoe op een goede en prettige manier feedback te kunnen geven en de juiste vragen te kunnen stellen. Hierbij maken we gebruik van de inzichten vanuit een growth (groei) mindset die erom bekend staan te willen stimuleren tot groei en ontwikkeling. 

Aan het eind van deze dag ben je in staat om groeps- en organisatieopstellingen te doen met behulp van de poppetjes en kleurenschijven, zowel binnen groepen kinderen als volwassenen. Je kunt invloed uitoefenen op de groepsdynamiek (zowel bij een verstoorde dynamiek als om een extra positieve ‘boost’ te geven).

Bij de 2e GroepsHart trainingsdag (Verdiepingstraining), gaan we nog dieper in op wat het systemisch werken inhoudt, en hoe de GroepsHart set op nog meer manieren in te zetten. Ook het stuk communicatie vanuit een growth mindset en hoe de juiste vragen te stellen diepen we verder uit. Op deze dag neem je jouw eigen GroepsHart set weer mee.

 

Heb je de GroepsHart 2-daagse afgerond, dan ontvang je 2 certificaten (Basis- en Verdiepingstraining) en ontvang je 17,5 SKJ punten totaal!

Schrijf je snel in voor deze direct praktisch inzetbare GroepsHart training!

Wil jij dat ik samen met jouw team aan de slag ga op een team/studiedag? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Bij afmelding voor de trainingsdag  krijg je een plek op de reservelijst om in te halen. Bij 2 maal late of geen afmelding helaas geen plek meer  en helaas geen geld retour. 

INBEGREPEN IN DEZE TRAININGSDAGen

groepshart armen.jpg
  • De tweedaagse training

  • Koffie, thee, drankjes & lekkers

  • Een heerlijk verzorgde lunch

  • De complete GroepsHart set

  • De praktische GroepsHart handleidingen

  • Hét GroepsHart deelname certificaat

 

Kosten voor de GroepsHart 2-daagse training zijn:

 

€1095,- (excl. btw) 

Ben jij een leerkracht? Weet dan dat je 500 euro budget (per 1 FTE) per jaar krijgt voor bijscholing. Als ondernemer kan je deze kosten als bedrijfskosten in je administratie zetten en vaak vergoed een werkgever deze training. 

De trainings locatie is in een pittoreske, monumentale kapel aan de

Harderwijkerweg 102 in Dieren.

Kapel buiten.jpeg
Formulier

AANVRAAG GROEPSHART

AANKOMENDE GROEPSHART TRAININGEN:

  • Vrijdag 2 februari 2024 & Vrijdag 8 maart 2024

  • Vrijdag 22 maart 2024 & Vrijdag 19 april 2024

Worden jullie een GroepsHart school/afdeling en iedereen de certificaten?

Neem contact op!

Bedankt, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

bottom of page