top of page

Familieopstelling

 
 
 

1 op 1 (tafel)opstelling met houten poppetjes

 
 
 
Kindercoachig
Coaching

familieopstellING

Heb jij het gevoel dat je even ‘vast’ zit en niet verder komt? Merk je dat je gedragingen hebt waarvan je altijd zei dat je deze juist niet zou overnemen van je ouders? Sta je op een kruispunt waarbij je niet weet welke richting op te gaan? Voel je dat er iets moet gaan gebeuren, maar weet je niet waar te beginnen? Last van burn-out klachten, stresservaring en/of meer? Merk je dat je onzeker bent en dat gevoel de overhand neemt? Merk je dat bepaalde patronen zich blijven herhalen en krijg je hier geen grip op?

Dan is een familieopstelling echt iets voor jou!

 

Anders dan anderen ga ik met jou naar het totaalplaatje kijken en niet enkel naar 1 hulpvraag. We gaan vanuit mijn metafoor 'De Familiekeien' jouw familiesysteem m.b.v. houten poppetjes neerzetten vanuit je voorouders tot aan de onderste laag van (klein)kinderen.

De interne processen worden vrij snel extern zichtbaar. Het is verbazingwekkend hoe snel er inzicht komt in hoe bepaalde gedragingen tot stand komen en tot nu toe in stand gehouden worden. Ik neem je mee in het proces van erkenning, acceptatie en loslaten. Loslaten is vaak 'the key'.

Tijdens een LIVE familieopstelling sessie maak ik uitgebreid de tijd voor je en kost je dit ongeveer een dagdeel.  

De kosten voor deze sessie zijn 299 euro (excl. btw).

Wil jij een ONLINE familieopstelling sessie boeken van ongeveer 2 uur waarbij je eigen materialen gebruikt (maakt niet uit wat), dan betaal je 199 euro (excl. btw).

Wil jij een sessie doen waar je partner ook bij aanwezig is en er ook gekeken wordt naar patronen die doorwerken binnen jullie relatie? Dan zijn de kosten 399 euro (excl. btw).

Heb je hierna nog meer diepgang nodig, dan plannen we nog een traumahelingsessie (zie informatie hierover onder het kopje 'traumahelingsessie'.

Samen gaan we kijken wat jij nodig hebt om je weer sterker te voelen, je eigen 'ik' (weer) te vinden en jouw eigen leven te kunnen gaan leiden. Het doorbreken van bepaalde gedachten en patronen zijn hierin leidend.

Wil jij alvast meer lezen over familieopstellingen? 

Ik schrijf elke maand als 'Expert Familieopstellingen' een blog over dit onderwerp voor de website van Wendyonline.nl.

Vindt mijn blogs onder het kopje 'Experts'.

Wil jij meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Neem dan vooral contact op en plan eventueel een kennismakingsgesprek in!

familieopstelling hand poppetjes.jpg
Formulier

AANVRAAG familieopstelling

arrow&v

Bedankt, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

bottom of page