Familieopstelling

 
 
 

1 op 1 (tafel)opstelling met houten poppetjes

 
 
 
 
 

familieopstellING

Heb jij het gevoel dat je even ‘vast’ zit en niet verder komt? Sta je op een kruispunt waarbij je niet weet welke richting op te gaan? Voel je dat er iets moet gaan gebeuren, maar weet je niet waar te beginnen? Last van burn-out klachten, stresservaring en/of meer? Merk je dat je onzeker bent en dat gevoel de overhand neemt? Merk je dat bepaalde patronen zich blijven herhalen en krijg je hier geen grip op?

Neem dan contact op!

Ik ga je door middel van systemisch werken meenemen naar jouw 'basis', 'jouw nest'. Vanuit een (1 op 1) familieopstelling die we doen met behulp van houten poppetjes ga je veel duidelijkheid en inzicht krijgen in bepaalde patronen en gedragingen. De interne processen worden extern zichtbaar. Het is verbazingwekkend hoe snel er inzicht komt in hoe bepaalde gedragingen tot stand komen en tot nu toe in stand gehouden worden. Loslaten is vaak 'the key' en daar ga ik je bij helpen.

Tijdens een familieopstelling maak ik uitgebreid de tijd voor je en kost je dit ongeveer een halve dag.  

De kosten voor deze sessie zijn 325 euro.

Wil jij een sessie doen waar je partner ook bij aanwezig is en er ook gekeken wordt naar patronen die doorwerken binnen jullie relatie? Dan zijn de kosten 450 euro.

Heb je hierna nog meer diepgang nodig, dan plannen we nog een vloerankersessie (zie informatie hierover onder het kopje 'vloerankersessie'.

Samen gaan we kijken wat jij nodig hebt om je weer sterker te voelen, je eigen 'ik' (weer) te vinden en jouw eigen leven te kunnen gaan leiden.

 

Wil jij meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Neem dan vooral contact op!

familieopstelling handen.jpg
 

AANVRAAG familieopstelling

arrow&v

Bedankt, we nemen zo snel mogelijk contact met u op!