top of page

Familieopstelling

 
 
 

Unieke 1 op 1 familieopstelling sessie met houten poppetjes

 
 
 
Kindercoachig
Coaching

familieopstellING

Heb jij het gevoel dat je ‘vast’ zit en niet verder komt? Merk je dat je gedragingen hebt waarvan je altijd zei dat je deze juist niet zou overnemen van je ouders? Sta je op een kruispunt waarbij je niet weet welke richting op te gaan? Voel je dat er iets moet gaan gebeuren, maar weet je niet waar te beginnen? Last van burn-out klachten, stresservaring en/of meer? Merk je dat je onzeker bent en dat gevoel de overhand neemt? Merk je dat bepaalde patronen zich blijven herhalen en krijg je hier geen grip op?

Dan is een familieopstelling echt iets voor jou!

 

Anders dan anderen ga ik met jou naar het totaalplaatje kijken en niet enkel naar 1 hulpvraag. We gaan vanuit mijn metafoor 'De Familiekeien' jouw familiesysteem m.b.v. houten poppetjes neerzetten vanuit je voorouders tot aan de onderste laag van (klein)kinderen.

De interne processen worden vrij snel extern zichtbaar. Het is verbazingwekkend hoe snel er inzicht komt in hoe bepaalde gedragingen tot stand komen en tot nu toe in stand gehouden worden. Ik neem je mee in het proces van erkenning, acceptatie en loslaten. Loslaten is vaak 'the key'.

Tijdens een familieopstelling sessie maak ik uitgebreid de tijd voor je en kost je dit ongeveer een dagdeel (ongeveer 3 uur).

De kosten voor deze sessie zijn 299 euro (excl. btw). Betaling in termijnen is mogelijk, vraag hier vrijblijvend naar. Deze sessie kan je direct inplannen, zonder een matchcall.

Wil jij een sessie doen waar je partner ook bij aanwezig is en er ook gekeken wordt naar patronen die doorwerken binnen jullie relatie? Dan zijn de kosten 399 euro (excl. btw).

Lees vooral de pagina van 'The Real ME' als jij deel wilt nemen aan het 1:1 jaar- of halfjaar traject!

Plan dan direct een matchcall om te kijken of wij met elkaar gaan werken. Ik vertel je graag tijdens deze call wat de investering is voor dit lifechanging traject.

Wil jij alvast meer lezen over familieopstellingen? 

Ik schrijf elke maand als 'Expert Familieopstellingen' een blog over dit onderwerp voor de website van Wendyonline.nl.

Vindt mijn blogs onder het kopje 'Experts'.

Daarnaast heb ik een eigen podcast op Spotify: The Real ME door Eva Walgemoet. Volg deze podcast en zet het wekkertje, zodat je geen afleveringen mist!

Wil jij meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Neem dan vooral contact op en plan een GRATIS matchcall in!

familieopstelling hand poppetjes.jpg
Formulier

AANVRAAG familieopstelling sessie

Bedankt, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

bottom of page