top of page

eVENTS

eVENTS

Retreat ME Cacao Ceremonie:

Op vrijdag 14 april van 19:00-22:00 uur neem ik je mee op reis naar jezelf. Je krijgt het liefdevolle plantmedicijn cacao te drinken. Dit plantmedicijn nodigt jou uit om contact te maken met je hart en intuïtie, ontgift je lichaam, geeft je immuunsysteem een boost en heeft een helende werking. Het brengt je gedachten tot rust en brengt je weer bij jezelf. 

Deze reis neemt ons mee terug naar onszelf. De avond bestaat uit het doen van geleide meditaties om dichter bij jezelf te komen, te ontspannen en los te laten. Ook Yoga Nidra laat ons nog verder ontspannen en op een ander level. We eindigen deze liefdevolle avond met Ecstatic Dance, een vorm van loslaten door te dansen en bewegen hoe jij dat wilt na de totale ontspanning, zonder druk en schaamte van buitenaf.

Loslaten, zelfliefde, ontspanning en verbinding zijn thema's op deze avond. De cacao die ik gebruik om te drinken komt rechtstreeks van de boer uit Guatemala, biologisch geteeld. Het wordt traditioneel bereid vanuit de Maya's. De cacao is minimaal verwerkt, waardoor alle gezonde en actieve voedingsstoffen bewaard blijven.

Interesse om een Retreat ME Cacao Ceremonie te ervaren? Neem dan contact op!

Deze ervaring heeft een investering van 75 euro (incl. btw).
 

Wil je meer weten wat

Mindgrow Coaching & Training voor jou kan betekenen?

Neem dan contact op! 
 

Retreat ME Cacao Ceremonie.jpg

inspiratie

edelstenen.jpg
Formulier

AANVRAAG events

arrow&v

Bedankt, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

bottom of page