Coaching

Systematisch werken en nieuwe inzichten

KINDERCOACHING

Soms ervaar je als ouder(s) of als leerkracht/begeleider dat een kind niet lekker in zijn/haar vel zit, zich angstig voelt, onzeker is, gepest wordt, last van faalangst heeft en/of andere gevoelens waar hij/zij zich niet prettig bij voelt. In een klassensituatie kan het soms lastig zijn om zonder extra ondersteuning de dag samen goed af te sluiten. Hierbij kan het kind (en jij als ouder/leerkracht/begeleider) best wat extra ondersteuning gebruiken.

Vanuit Mindgrow Coaching & Training kan ik in de klas komen, thuis, maar kunnen we er ook bewust voor kiezen om even uit de ‘vertrouwde setting’ te gaan en bijvoorbeeld een wandeling of een andere vorm van beweging op te zoeken. Samen zoeken we naar een weg, waarbij het kind zich weer prettig gaat voelen.

Wil jij meer weten over wat ik voor jou/jullie kan betekenen? Neem dan vooral contact op!

 
 

volwassenCOACHING

Heb jij het gevoel dat je even ‘vast’ zit en niet verder komt? Sta je op een kruispunt waarbij je niet weet welke richting op te gaan? Voel je dat er iets moet gaan gebeuren, maar heb je geen idee wat te doen? Last van burn-out klachten, stresservaring en/of meer? Merk je dat je onzeker bent en dat gevoel de overhand neemt?

Neem dan contact op!

Ik ga je weer meenemen naar je basis en vanuit daar gaan we (kleine) doelen maken en stappen nemen. Hierbij gaan we ook kijken naar een stuk vitaliteit, gericht op voeding, beweging en ontspanning, maar pakken we ook een stuk mindset erbij. Hoe kunnen we zorgen dat jij weer in de ‘groeistand’ komt en weer kan gaan ontwikkelen. Soms hoort loslaten ook daarbij. Systemisch werken kan hier ook een onderdeel van zijn om snel inzicht te krijgen of interne processen. Maar vooral….we gaan samen kijken wat jij nodig hebt om je weer sterker te voelen.

 

Wil jij meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Neem dan vooral contact op!

Volwassencoaching.jpeg
 

AANVRAAG Coaching

arrow&v
arrow&v

Bedankt, we nemen zo snel mogelijk contact met u op!